METAM Müdürü Öğrencileri Uyardı

Gazipaşa Kemal Akça Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Nizamettin Karakoca,  okuldan mezun olamayan öğrencilerin üniversite haklarından yararlanmaları için Eylül’ün 2. haftasında yapılacak Sorumluluk Sınavı’na mutlaka katılmaları çağrısında bulundu.

Gazipaşa Kemal Akça Mesleki ve teknik Anadolu Lisesi (METAM)Müdürü Nizamettin Karakoca,  2015-2016 eğitim ve öğretim yılıyla ilgili değerlendirmede bulundu. Okulun yeni eğitim ve öğretim  yılına 362 öğrenciyle başlayacağını belirten Karakoca, okulun puanının Gazipaşa  Merkez Anadolu Lisesi  ile aynı seviyede olduğunu belirterek, yeni eğitim yılına sorunsuz bir şekilde girdiklerini kaydetti.

Nizamettin-Karakoca

2015-2016 yılına 102 kontenjan öğrenciyle girdiklerini belirten Karakoca, “Bunların 2 tanesi Final Temel Lisesi’ne nakil yaptırdı. Yeni kayıt yaptıran 100 öğrencimiz var. 362 öğrenciyle eğitime başlıyoruz.  Sorunsuz bir eğitim ve öğretim yılına giriyoruz. Okulumuzun çevre düzenlemesi var onu da Gazipaşa Belediyesi yaz aylarında tamamlayacak. Okulumuzdan mezun olamayan ve üniversite sınavını kazanan beklemede 14 öğrencimiz var. Onlar için Eylül’ün 3. haftası sorumluluk sınavı yapacağız. Bu sınavlardan başarılı olurlarsa mezun olacaklar. Sınavlara katılmayanların mezun olma hakları yanacak. O yüzden öğrencilerimizin sınavlara katılmalarını ve üniversite haklarından yararlanmalarını istiyoruz” dedi.