ÇINAR’DAN, TARİH VE KÜLTÜR TURLARI

ÇINAR Gazipaşa Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği ‘Tarih ve Kültür Turları’ kapsamında, öğrenciler ve velilerine, önümüzdeki 2 ay boyunca 10 şehre gezi düzenleyecek. Geziye katılan katılımcılar, Gidilecek olan şehirlerin tarihi ve kültürü hakkında bilgi sahibi olacak.

CINARDAN-TARIH-VE-KULTUR-TURLARI-2

Öğrenciler için gidilen şehirlerin üniversite tanıtımları yapılacak. Gezi başvuruları, Çınar Gazipaşa Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği’ne yapılacak. Yeterli başvuru tamamlanması halinde geziler Nisan ayının ikinci haftasında başlayacak.

GEZİ YAPILACAK ŞEHİRLER

Nisan ayında yapılması planlanan gezilerde; Hatay-Adana ve Mersin, Konya-Ankara, Kayseri-Kapadokya şehirlerine gidilecek. Mayıs ayında ise; İstanbul, Çanakkale-Bursa gezileri yapılacak. 2 gün sürecek gezilere 45 kişilik kontenjan belirleyen Çınar Derneği, gezilerin kesin tarihini listeler dolunca açıklayacak.

GEZİLERİN FİYATLARI

Nisan ayında yapılacak olan gezilerin kişi başı fiyat listesi şu şekilde: Hatay-Adana ve Mersin 150 TL, Konya-Ankara 120 TL, Kayseri-Kapadokya 150 TL.

Mayıs ayında yapılacak olan gezilerin fiyatları ise şu şekilde: İstanbul gezisi 150 TL, Çanakkale-Bursa gezisi 150 TL.

“AMACIMIZ GÜZEL ÜLKEMİZİ TANITMAK”

Yapılacak olan gezi hakkında açıklama yapan Çınar Gazipaşa Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği başkanı Yunus Koç, gezi başvurularının dernekte yapılacağını belirtti. Geren kişi sayısına ulaşıldığı takdirde gezilerin Nisan ayının ikinci haftasında başlayacağını dile getiren Koç, “Bizim buradaki amacımız güzel ülkemizin tarihi ve kültürünü öğrencilerimize tanıtmak. Gezimize öğrenciler ve veliler katılabilecek. Gittiğimiz şehirlerde öğrencilerimize o şehrin üniversitelerini tanıtacağız. Gezi için başvurularımız başlamıştır” şeklinde konuştu.