2016 GÜNEŞ GÖZLÜKLERİ VİTRİNDE

GAZİPAŞA’DA, 2013 yılından bu yana eski Devlet Hastanesi karşısında Gazipaşa halkına hizmet veren Utku Optik & Lens, 2016 sezonu güneş gözlüklerini vitrine çıkardı. Utku Optik & Lens, zengin marka çeşitleri ve her cebe uygun fiyatları ile Gazipaşa halkına hizmet vermeye devam ediyor.

2016-GUNES-GOZLUKLERI-VITRNDE-2

2016 sezonu için vitrine çıkan; Bay, bayan ve çocuk güneş gözlükleri tasarımları ve şıklıkları ile göz doldurdu. İşletme sahibi Cumhur Uysal, 2015 sezonu güneş gözlüklerinde de yüzde 50’ye varan indirimlerin olduğunu belirterek 2016 güneş gözlüklerinin modası hakkında bilgiler verdi: “Bu yıl büyük gözlükler daha trend olacak, ister yuvarlak ister kare, formu ne olursa olsun, dev çerçeveler moda. Pilot modeli gözlükler tekrar trend in listesine bomba gibi düşecek. İnce çerçeveler olabildiğince kalınlaşıyor, metalin yerini plastikler alıyor ve renklerde sınırlar zorlanıyor. Bunların dışında farklı formlarda kesilmiş gözlükler trend listesinde kendine yer bulmuş. Eğlenceli tasarımları seven arkadaşlar için; yıldızlı ve kalpli gözlükler bu yıl vitrinde yerlerini alacak” dedi.

MARKALARDA YOK YOK!

Utku Optik Lens’te zengin marka çeşitleri olduğunu belirten Uysal, “ Şu anda elimizde, Gucci, Sarar, Rayban, Levis, Prada, Dunlop, Porsche Design, Osse, Mustang, Despada, Hermossa, Us. Polo Assn, Karen Valker, Police, Lady Victoria, Lacoste, Reebok ve Flott marka gözlükler işletmemizde mevcut, vatandaşın favori gözlük markası hangisiyse Utku Optik & Lens’ten alabilir. İş yerimizin kaliteli ve güvenilir gözlüklerini kullanmak isteyen herkesi Utku Optik & Lens’e bekleriz” dedi.

2016-GUNES-GOZLUKLERI-VITRNDE-3