PAŞALAR YİNE 4’LEDİ

Antalya Süper Amatör Ligi 1. Grup’ta mücadele eden Gazipaşa Belediyespor, deplasmanda Sidespor ile karşı karşıya geldi. Mavi Beyazlı ekibimiz baştan sona üstün oynadığı karşılaşmayı 4-1 kazandı.

PAŞALAR-YİNE-4’LEDİ-2

GAZİPAŞA Belediyespor, Antalya Süper Amatör Ligi 1. Grupta oynadığı ikinci karşılaşmayı da galibiyetle sonuçlandırdı. İlk maçını Konaklıspor ile yapan ve 4-1 kazanan mavi beyazlı ekibimiz dün Sidespor’un sahasına konuk oldu. Karşılaşmayı baştan sonra üstün götüren Paşalar, karşılaşmayı yine 4-1 kazandı.

Karşılaşmanın ilk golünü ilk yarının 17. dakikasında Serkan Kamalak attı. Rakip kaleyi ablukaya alan Paşalar, tüm baskılarına rağmen ikinci golü bulamadı ve karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 sona erdi.

İkinci yarıda baskısını sürdüren mavi beyazlılar 60. dakikada Murat Karakuş’un golüyle 2 farklı üstünlüğü yakaladı. 3. Gol ise 71. dakikada yine Serkan Kamalak’tan geldi. Rakip takım 79. dakikada Serkan’ın attığı golle farkı 2’ye indirdi ancak Paşalar bu skora razı olmadı. Maçın bitmesine yakın Alican Sümbül attığı golle farkı bir kez daha 3’e çıkarttı. Alican’ın golünün ardından maç sona erdi ve Gazipaşa Belediyespor, Sidespor’u evinde 4-1 mağlup etti.

MOTİVASYON SORUNU OLUŞTU

Maçın ardından bir açıklama yapan Gazipaşa Belediyespor Asbaşkanı Hüseyin Şengöz, oyuncularını tebrik etti. Bayram nedeniyle uzayan tatilin oyuncuları olumsuz yönde etkilediğini belirten Şengöz, “Uzun tatil oyuncuların motivasyonunun olumsuz yönde etkiledi. Maçın belli bir bölümünde adaptasyon sorunu yaşadık ancak oyuncular kendilerini toparladı. Maçı baştan sona üstün götürdük ve bu üstünlüğümüzü 4 golle süsledik. Gelecek hafta güçlü rakibimiz Kestelspor ile deplasmanda karşı karşıya geleceğiz. Bu maçı unuttuk ve gelecek maça hazırlanmaya başladık. Teknik heyeti, oyuncularımı ve taraftarlarımızı bu galibiyetten dolayı tebrik ediyorum” dedi.