VATANDAŞA BÜYÜK KOLAYLIK

Her ay ilçede 4 gün hizmet veren Gezici Araç Muayene İstasyonu’nun Belediye Başkanı Adil Çelik’in girişimleriyle her ayın 15 günü ilçede hizmet vermesi vatandaşlar tarafından takdir topladı.

TÜVTÜRK’ÜN ilçemizde de hizmet veren Gezici Araç Muayene İstasyonu, Aralık ayının 10, 11, 12, 14, 15 ve 16’sı ile 25 ve 26 Aralık tarihlerinde vatandaşlara hizmet verecek. Her ay 15 gün ilçede hizmet veren ve Pazarcı Mahallesi’nde bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye birimi alanında kurulan istasyonda günlük ortalama 35 araç muayenesi yapılıyor.

VATANDAŞ İLÇE DIŞINA GİTMEKTEN KURTULDU

Her ay 4 gün ilçede hizmet veren istasyon, yaklaşık iki aydır Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik’in girişimleri sonucunda her ayın 15 günü ilçede kuruluyor. Araç muayenesi yaptıran vatandaşlar böylelikle araç muayenesi için ilçe dışına gitmekten kurtuldu.

VATANDAŞLAR MEMNUNİYETLERİNİ DİLE GETİRDİ

Araç sahipleri muayene için daha önce Alanya Konaklı’ya gitmek zorunda kalıyordu. Bu hizmetin ilçede verilmesinden dolayı vatandaşlar memnun olduklarını belirterek Başkan Çelik’e girişimlerinden dolayı teşekkür etti.

A’DAN Z’YE TÜM KONTROLLER YAPILIYOR

Gezici Araç Muayene İstasyonu’nda Ulaştırma Bakanlığı’nın belirlediği şartların yerine getirilmesi için araç muayeneleri yapılıyor. İstasyonda araçların far ve fren gibi A’dan Z’ye tüm kontrolleri yapılıyor. Eksiklikler olduğu takdirde tamamlattırılıp yeniden muayeneye çağırılıyor.

RANDEVU ALMAK ZORUNLU HALE GELDİ

Randevu Sistemi’ne geçen araç muayene istasyonlarında randevu zorunlu hale getirildi. Bu nedenle vatandaşların istasyona gitmeden önce mutlaka randevu alması gerekiyor. Araç muayenesi yaptırmak isteyenler, 0 850 222 88 88 nolu telefonu arayarak ya da www. tuvturk.com tr’den randevu alarak araçlarını muayene ettirebilecekler.

VATANDASA-BUYUK-KOLAYLIK-2