PAŞALAR’IN MAÇI YARIN

Gazipaşa Belediyespor Süper Amatör Lig’in 16’ncı haftasında yarın saat 13.30’da Gazipaşa Şehir Stadı’nda Antalya Ormanspor ile karşı karşıya gelecek. Belediyespor’da sakatlığı devam eden Ali Can Sümbül ve Aysan Akkaş bu maçta kadroda olmayacak.

ANTALYA Süper Amatör Ligi 1. Grup’ta mücadele eden Gazipaşa Belediyespor, ligin 16’ncı haftasında yarın, saat 13.30’da Gazipaşa Şehir Stadı’nda Antalya Ormanspor İle karşı karşıya gelecek. Sakatlıkları devam eden Ali Can Sümbül ve Aysan Akkaş bu maçta forma giymeyecek. Gazipaşa Belediyespor bu maç kapsamında dün Belediyespor Tesisleri’nde bir idman gerçekleştirdi. İdman Teknik Direktör Abdullah Baysal yönetiminde yapıldı. İdmana sakatlıkları devam eden Ali Can ve Aysan katılmadı. İdmana düz koşu ve ısınma hareketleri başlan Paşalar, 5’e 2 top kapma çalışması ile devem etti. 2 saati aşan idman çift kale maç ile son buldu.

GENÇLERE FORMA ŞANSI

Öte yandan Gazipaşa Belediyespor, Ormanspor maçı hazırlıklarını bugün yapacağı idmanla tamamlayacak ve maç saatini bekleyecek. Yarın oynanacak maçta, Teknik Direktör Abdullah Baysal’ın ligin bitimine 3 hafta kala play-off’u garantileyen takımda rotasyona giderek, ligde forma şansı bulamayan oyunculara şans vermesi bekleniyor.