PAŞALAR’IN HEDEFİ KORKUTELİ

Antalya Süper Amatör Ligi Play-Off Grubu’nda mücadele eden Gazipaşa Belediyespor, Pazar Günü deplasmanda oynayacağı Korkuteli Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürdü.  Play-Off grubunda 2’de 2 yapan Paşalar, Korkuteli deplasmanında 3 puanla ayrılıp, 3’te 3 yapma peşinde. İdman sonunda Gazipaşa Belediyespor’a ziyaret gerçekleştiren Ak Parti Gazipaşa Gençlik Kolları, Gazipaşa Belediyespor’a başarılar diledi.

GAZİPAŞA’YI, Antalya Süper Amatör Ligi Play-Off Grubu’nda en iyi şekilde temsil eden Gazipaşa Belediyespor, Korkuteli maçı hazırlıklarına dün yaptığı idmanla devam etti. Teknik direktör Abdullah baysal yönetiminde yapılan idman saat 15.00’te başladı. İdmana tüm futbolcular katılırken, idmanın neşeli bir şekilde geçtiği gözlemlendi. Topla birlikte ısınma hareketleri ile başlayan idman, dar alanda pas çalışması ile devam etti. İdmanın ana bölümünde ise taktik çalışması yapıldı. Toplam bir buçuk saat süren antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı. Gazipaşa Belediyespor, Korkuteli Belediyespor ile Pazar günü oynayacağı maç için yarın öğle saatlerinde Korkuteli’ne hareket edecek.

“FUTBOLUN DOĞRULARINI YAPMAYA GAYRET EDİYORUZ”

Antrenman sonunda açıklama yapan Gazipaşa Belediyespor Teknik direktörü Abdullah Baysal, Korkuteli maçına iyi hazırlandıklarını ve maçı kazanmak istediklerini söyledi. Baysal, “Takım olarak çok iyi çalışıp, futbolun doğrularını yapmaya gayret ediyoruz. Bu maçı kazanıp, yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi. Takımın maça hazır olduğuna değinen Baysal, “Korkuteli maçına hem fiziksel hem de mental olarak hazır durumdayız. Yarın Korkuteli’ne hareket edeceğiz son çalışmamızı orada yapıp, maç saatini bekleyeceğiz” diye konuştu.

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI’NDAN PAŞALAR’A ZİYARET

Dün öğleden sonra yapılan idmanın ardından, Ak Parti Gazipaşa Gençlik Kolları Gazipaşa Belediyespor Tesisleri’ne gelerek futbolculara moral ziyareti gerçekleştirdi. Ak Parti Gazipaşa Gençlik Kolları Başkanı Ömer Kileci ve Ak Gençler, ziyarette Gazipaşa Belediyespor’a tatlı ikramında bulundu. Sıcak bir sohbet havasında geçen ziyaret sonrasında Ak Gençler, Belediyespor’a başarılar diledi.

Ziyaretten dolayı mutlu olduğunu dile getiren Gazipaşa Belediyespor Asbaşkanı Hüseyin Şengöz, Gençlik Kolları Başkanı Ömer Kileci ve Ak Gençlere teşekkür etti.

PASALARIN-HEDEFI-KORKUTELI-2